<

Consultanta Financiara

Consultantii financiari fiduciari sunt rari. Majoritatea celor care ofera consultanta fie percep comisioane pentru managementul activ de portofoliu, fie urmaresc sa-ti vanda produse investitionale nocive de pe urma carora sa incaseze bani. Astfel, cei mai multi nu pun interesul clientului pe primul loc, aflandu-se in conflict de interese.

Daca esti un investitor de retail care vrea sa primeasca sfaturi cu privire la situatia sa financiara, sa-si seteze un plan de economisire, sa-si customizeze portofoliul de investitii, sa-si optimizeze alocarea activelor, taxele si comisioanele, sa-si planifice retragerea in vederea pensionarii samd. atunci ai ajuns unde trebuie. Ofer consultanta financiara cu un tarif orar astfel:

  • 100 EUR 80 EUR oferta limitata pana la 30 IUNIE pentru noii clienti – sedinta initiala de coaching 1-1 de minim 2h in cadrul careia analizam situatia ta financiara incluzand obiectivele, venitul necesar pentru a satisface nevoile consumului in viitor, taxele si comisioanele platite, alocarea activelor, planul personal de investitii financiare
  • 50 EUR 40 EUR pentru clientii existenti – urmatoarele sedinte de coaching 1-1 de minim 1h pentru cei care mai au intrebari sau doresc sa-si revizuiasca periodic situatia financiara si portofoliul personal de investitii financiare

Cei care doresc sa planifice sedinta initiala de coaching, imi pot scrie prin intermediul formularului de contact de pe site, descriind in cateva cuvinte situatia lor personala, respectiv data si ora la care ar fi disponibili. Alternativ, pot face o programare utilizand calendarul aflat la dispozitie imediat dupa ce efectueaza direct plata prin intermediul butonului verde de mai jos.

Cei care au achizitionat Ghidul Investitorului Incepator vor beneficia de 40% discount pentru sedinta initiala de coaching (2h). Astfel, pretul va fi de doar 60 EUR pentru cei care beneficiaza de aceasta oferta pe care o pot fructifica oricand. Pentru a beneficia de aceasta reducere, ma puteti contacta pentru a primi codul de reducere personalizat.