<

Coaching 1-1

Pe cat este de importanta pentru societate, educatia financiara reala lipseste cu desavarsire in Romania iar capcanele sunt la tot pasul. Majoritatea celor care afirma ca ofera consultanta fie percep comisioane pentru managementul activ de portofoliu, fie sunt agenti de vanzari care urmaresc sa-ti vanda produse investitionale nocive de pe urma carora sa incaseze bani, neavand nicio responsabilitate fiduciara. Astfel, cei mai multi nu pun interesul clientului pe primul loc, aflandu-se in conflict de interese.

Daca esti un investitor de retail preocupat de educatie financiara, dornic sa invete cum poate aborda finantele personale dintr-o perspectiva prudentiala a riscurilor, care vrea sa se familiarizeze cu principalele instrumente financiare, sa-si creeze un plan de economisire, sa-si seteze alocarea activelor, sa-si optimizeze taxele si comisioanele, sa-si planifice retragerea in vederea pensionarii anticipate, atunci ai ajuns unde trebuie. Ofer sedinte de coaching (educatie financiara) 1-1 cu un tarif orar astfel:

  • 100 EUR 80 EUR oferta limitata pentru noii clienti – sedinta initiala de coaching 1-1 de minim 2h in cadrul careia discutam despre cum se pot analiza riscurile/randamentele instrumentelor financiare, obiectivele, venitul necesar la varsta pensionarii, ratele sigure de retragere, taxele si comisioanele platite, profilul de risc si alocarea activelor etc.
  • 50 EUR 40 EUR pentru clientii existenti – urmatoarele sedinte de coaching 1-1 de minim 1h in cadrul carora raspund intrebarilor aditionale despre riscurile/randamentele instrumentelor financiare, obiective, taxe, comisioane

Cei care doresc sa planifice sedinta initiala de coaching, imi pot scrie prin intermediul formularului de contact de pe site, descriind in cateva cuvinte obiectivele financiare, respectiv data si ora la care ar fi disponibili. Alternativ, pot face o programare utilizand calendarul aflat la dispozitie imediat dupa ce efectueaza direct plata prin intermediul butonului verde de mai jos.

Cei care au achizitionat Ghidul Investitorului Incepator vor beneficia de 40% discount pentru sedinta initiala de coaching (2h). Astfel, pretul va fi de doar 60 EUR pentru cei care beneficiaza de aceasta oferta pe care o pot fructifica oricand. Pentru a beneficia de aceasta reducere, ma puteti contacta pentru a primi codul de reducere personalizat.