<

8 reguli de bun simt pentru prezenta pe grup in 2021

Investitorul Inteligent

Vrei sa faci si tu parte din comunitatea privata de facebook Investitorul Inteligent? Iata cateva reguli de bun simt pentru prezenta pe grup in 2021, anul in care ne dorim ca cat mai multi romani sa devina educati financiar si sa porneasca alaturi de noi pe drumul spre independenta financiara.

  1. Daca esti la inceput de drum in investitii, vrei sa te educi financiar si ai achizitionat deja Ghidul Investitorului Incepator, esti binevenit pe grup.
  2. Sustii comunitatea de investitii, apreciezi continutul de pe facebook, blog, youtube si esti abonat pe Patreon, esti binevenit pe grup.
  3. Esti pasionat de investitii, esti activ in postari/comentarii si oferi valoare adaugata comunitatii? Esti binevenit pe grup.
  4. Esti o domnisoara sexy, single, apetisanta, 90-60-90, educata, cu convingeri profund monogame? Esti binevenita pe grup.
  5. Esti o mare personalitate academica, fara de care pamantul si lumea s-ar prabusi, doct, economist, mare pisicher? Esti binevenit pe grup.
  6. Esti curios sa arunci o privire ca sa te familiarizezi cu comunitatea? Te excita discutiile despre bani? Esti binevenit pe grup timp de 30 de zile, ulterior grupul urmand sa fie filtrat din punct de vedere calitativ.
  7. Esti inactiv in comunitate, n-ai nici macar poza de profil, esti gura casca, afon din punct de vedere investitional dar neinteresat sa te educi financiar? Ultima carte citita este Levantul? Consideri ca saracia este mai ieftina decat bogatia? Esti binevenit pe Stiinta Banilor, locul unde cartelul educatorilor financiari te asteapta cu bratele deschise, dar te atentionez, ai grija: domnul Dan Sulica nu te poate ajuta nici el fara 100 EUR.
  8. Nu stii cine este domnul Dan Sulica? Pune mana pe carte, altfel ai sa ramai sarac si in 2021!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *